Villahaka - Virtuaalinen ratsastustalli-

Tarinakouluratsastuskilpailut 30.08.2012

Villahaka ja Elyse yhdistävät vihdoin ja viimein voimansa kouluratsastuskilpailuiden merkeissä. Torstaina 30.elokuuta järjestettävät kilpailut ovat tuotosmuotoiset, eli jokainen osallistujaratsukko kirjoittaa annettujen ohjeiden mukaisen tekstin, jonkaa tuomari arvostelee. Kilpailut järjestetään Villahaan kentällä klo 17.00 eteenpäin.

Osallistuminen
 • Sähköpostiin: [email protected]
 • Viestin otsikko: Tarinakisat 7
 • Yhteen luokkaan 3 hevosta / ratsastaja
 • Yksi hevonen voi osallistua kahteen eri luokkaan

 • Osallistuminen tässä muodossa:
  luokka (rivinvaihto)
  Ratsastaja - Hevonen <*br*> (poista tähdet)
  Tarina

 • Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.08.2012
 • Tarinan/runon/tekstinpätkän näkökulma, tyyli ja pituus on täysin osallistujan päätettävissä.

  Luokat:

  1. helppo C, tuomari: Melina
  - Kuvaile suoritustanne mahdollisimman monella adektiivilla. Adjektiivien tulee alkaa hevosesi nimen ensimmäisellä kirjaimella. Kirjoita adjektiivit luetteloksi.

  2. helppo B, tuomari: Uppe
  - Täydennä sanat tyhjiin kohtiin. Max 2 sanaa per viiva.
   Ennen ratasuoritustani verryttelin <b> __________ </b> ratsuani kentän päädyssä. Hevonen tuntui jotenkin <b>__________</b>, joten kaivoin taskustani <b>__________</b> ja syötin sen hevoselle. Sen jälkeen ratsuni oli kuin toinen hevonen, mikä oli sinänsä melko <b>__________</b> asia. Juuri ennen meidän vuoroamme näin metsän laidalla <b>__________</b>. Se oli väriltään <b>__________</b> ja se piti <b>__________</b> ääntä. Hevoseni katsoi metsän suuntaan ja ennen kuin ehdin sanoa mitään, se teki jotain, mitä en olisi osannut odottaa. Hevoseni <b>__________</b> ja näytti aivan <b>__________</b>. <b>__________</b> kilpakumppanit ja <b>__________</b> tuomaristo, puhumattakaan <b>__________</b> katsojista katselivat minua ja <b>__________</b> ratsuani <b>__________</b> ilme kasvoillaan. Kyllähän se tuntui hieman <b>__________</b>, mutta pääsimme onneksi lopulta siirtymään radalle. Itse suoritus sujui itseasiassa melko <b>__________</b>.

  3. helppo A, tuomari: Melina
  - Täydennä sanat tyhjiin kohtiin. Max 2 sanaa per viiva.
   Kisapäivänä rutiinit ovat minulle tärkeitä. Aloitan aamuni juomalla <b>__________</b> kupin <b>__________</b> ja lukemalla päivän <b>__________</b>. Sitten puen revenneet <b>__________</b> jalkaani ja menen talliin. Harjaan <b>__________</b> hevoseni samalla kun se syö <b>__________</b> aamuheiniään, ja tavakseni on myös tullut tarkistaa <b>__________</b> ja <b>__________</b> haavojen varalta. Teen kaiken aina tismalleen samassa järjestyksessä. Seuraavaksi pakkaan <b>__________</b> varusteet. Kierrän <b>__________</b> viidesti myötäpäivään <b>__________</b> kädessäni ennen kun vien tavarat <b>__________</b> kuljetusautoon. Auton startatessani hyräilen vielä mielessäni <b>__________</b> sävelmää, ja niin matka <b>__________</b> kisapaikalle voi alkaa. Kaikesta huolimatta unohdan kuitenkin usein <b>__________</b>.

  4. vaativa B, tuomari: Uppe
  - Kirjoita kisapäivään liittyvä tarina, jossa esiintyy mahdollisimman monta kertaa sana "kermaviili".

  Tulokset

  1. helppo C
  Luokassa keräsivät menestystä ne, jotka olivat keksineet omaperäisiä ja kisasuoritukseen sopivia adjektiiveja. Luokassa sijoittuneet osoittivat kekseliäisyyttä, pelisilmää ja hyvää tiivistystaitoa: tarkoituksena ei ollut listata kaikkia adjektiiveja jotka ensimmäisenä mieleen tulivat, vaan nimenomaan kuvata tämänpäiväistä suoritustanne. Adjektiivien ei myöskään ollut tarkoitus kumota toisiaan (vert. epäonnistunut, erinomainen).

  1. Mirsa - Frostbay Eden
  2. Uppe - V.H Audun
  3. Mirsa - Moon Matonen
  4. Uppe – Sointuvan Mozart
  5. Mila - Taffeltoff
  6. vrieng. - KL Vekara
  7. Mirsa - Moon Veriheinä
  8. Melissa - Lemminki
  9. helllu - Euphoria
  10. vrieng. - Afje SWE
  11. Uppe - Glowmoor Cordelia
  12. Mari H - Prinzess B

  2. helppo B
  Täydennysluokkaan osallistui todella paljon hyviä ratsukoita, joten sijoitusten jakaminen oli hyvin haastavaa. Sijoittuneiden tarinat erottuivat kuitenkin kekseliäillä ja yllättävillä sanavalinnoilla. Voiton vei Melina, joka antoi ilmavaivoista kärsivälle ratsulleen Activiaa ja näki metsässä Valion Oltermannimiehen. Muiden tarinoissa metsässä hiippaili muun muassa hirvi (tämä oli muuten todella suosittu valinta), sini-neonvihreä-raidallinen kuplavolkkari ja puna-musta-raidallinen tuomari.

  1. Melina - Fløteaktig Filur
  2. Melina - Aamurusko
  3. Vickan -Tulle
  4. Maiju - Rikhartti VI
  5. vrieng. - Pikku Raamikas
  6. Melina - Black Mamba
  7. Melissa - Pikku-Haiku
  8. Emilia - Estelle
  9. Crimis - Star
  10. Melissa - Rommi-Rasmus
  11. Mila - Jøranian DE
  12. Melissa - Lemminki
  13. Whiskied - Rodeo X
  14. vrieng. - BK Tyttebær Syltetøy
  15. miisa - Sadessiina
  16. helllu - Cashoria

  3. helppo A
  Tarinantäydennysluokassa menestyivät tänään ne, jotka keksivät hieman omaperäisempiä rutiineja kisa-aamuihinsa, ja tuomarin ehdottomaksi suosikiksi nousi tällä kertaa Mirsa: hän tarkisti hevosensa karsinanaapurit haavojen varalta ja kiersi lantalaa viidesti soihtu kädessään. Myös monien muiden rutiinit olivat hulvattomia, eikä sijoittumisjärjestystä ollutkaan enää niin helppoa pähkäillä - joukosta löytyi niin palomieshousuja, puhallettavia varusteita kuin satulahuoneen lattialla konttaamista.

  1. Mirsa - So Cleverly Determined SU!
  2. coupie - High Violet
  3. Uppe – Milos
  4. Uppe – Rhegenant Nuk
  5. Melissa - Pikku-Haiku
  6. Mila - Chinook's Whyalla
  7. Maiju - Lavender Bay
  8. Melissa - Rommi-Rasmus
  9. Uppe – Neron Nuotti
  10. helllu - Kristallhele
  11. Snniif - Night Time World Twist
  12. vrieng. - Tähti-Taivas
  13. miisa - Sadessiina

  4. vaativa B
  Jos joku vielä kerran sanoo "kermaviili", tuomaria alkaa oksettaa. Kaikki osallistujat saivat upotettua sanan mahtavasti tekstin sekaan niin useaan otteeseen, että ansaitsisitte kaikki ykköspalkinnon! Voittajaratsukon teksti oli todellakin tehtävänannon mukainen, sillä valehtelematta melkein joka toinen sana oli mikäs muukaan kuin kermaviili.

  1. Mirsa - Symphony
  2. Anniina - Kuuvilan Meteoriitti
  3. coupie - High Violet
  4. Mila - Luz de luna Carta F de Amor ox
 • Ulkoasun © Nenna VRL-02377 --- Tämä on virtuaalitalli ja on olemassa ainoastaan internetissä!